I'm sweet as heaven, I'm hot as hell, I'm the finest girl, as you can tell. I'm a lil angel, short and sweet, don't make me mad or you'll get beat , sweety!

ma real new life ohyeah im done!

www.tips-fb.com
secara officially nya im starting ma new life * uh i loike speaking rojakkk yerrr :) im a free single ladeyyhhhhh. new boyfie? im not ready yet. belom redi maok terluka sekali lagi. ingat nyaman ka rasaaa? if nyaman rasa terluka  ya tek dengan lapang dada aku membuka hatiku 360 degree untuk lelaki . saia pernah terluka sekali , n i oso dunno y la aku stewpid enough nak let maself terluka dua kali.so from dat day onwards nang aku berhati hati la if in a relationship wif sumwan. memang i takkkk sayang si dhea sepenuh hati laaaa or ada jugak yang tak sayang langsung. kan saia stat single end of mac la i rase. after dah single , i kembali ke ma old life. having fun , chillin' here chillin' there wif ma friends. uh i love them i swear i takkan neglect mereka lagi macam zaman dahulukala -.-


so dalam pertengahan bulan 4 tu lahh baru i ada boyfie. fes boyfie saia is i rase le khairul ariffin budaks kch/sarikei tuhh. be4 tuhh kami skendel jerr but after dia break up dgn galfie dhea , relationship kami pun upgrade jadi KAPEL. nak cakap kami kapel , tak jugak le koz jarang sms or calling. i tak kesah dia pun tak kesahhh. n i stat malesss betol nak layan dhea after dhea bagi seribusatu macam alasan time saia ajak meet d kch arituhhh. seriously , i rasa dia ni fake kottttt entah entah pic kat fb die tuhh dia pakai pic orang laen uh serabut ma head. hey hunny , u read this?? annoyed?? skati kawww lerrr. ada aku kesahhh?? takdaaaaaa!

second boyfie is muhammad asri. dah lama jugak la kenal dari las year. tapi tak tawww la apa mimpi dhea tiba tiba text me dat april. kami msg msg sekejap n pada hari yang sama dia propose i jadi galfie dhea. i pun accept je lah fes fes. rezeki kan mane nak tolak HAHAHA so kami pun menjalankan hubungan kapal. sempat pegi dating sekali , n i sempat jekkk muka dia sekali uh cakooooo i loike! kami kapel satu minggu jerr. i takde feel la. so i minta brek je laaaa n dia pun  terus lesapp sunyi macam tu jerrr uh jahatnye aku.


boyfie yang ketiga is jai. nihh i kenal dari ma fren. dia oke lahhh. hawt guy doe dhea look alike sam bunkface gitu memang semua ciri ciri lelaki idaman aku ada kat dhea. kami kapel la after tak sampai seminggu pun kenal HAHAHA * again , benda baikkk tak bagus la kan dilambat lambatkan nanti melepas menangis dlm hati pulakkk i. kapel dgn dhea ni mcm biase lahhhh. mcm tu jugakkk. still i rase i nihhh ridin' solo u know. dhea ni okayy la. dia tak kontrol i.i boleh out out wif other boys asalkan i tak melebih lebih. yang ni okay la ada text i , text biase biase jerrr uh boringggg~ nak mintak brek pun malas koz i tak rasa pun kami nihh kapel so i bia je le dia dgn hidup dhea i dgn hidup i. texting jerrr , sempat date 2 kali jerr. n now i malas dah nak kua wif him koz dhea pun bz berkerja uh skati kaww le. n pas kapel dgn dia nihhh baru ku sedari , rupa paras tak menjanjikan kebahagiaan. dia kiuttt , tapi still i takde feel kat dia. hm hm isk isk.


so mereka ni lahhh cinta suam suam kuku aku.  after 2 weeks single i dah ada boyfie n dalam masa satu bulan i berjaya kumpul 3 boyfie uh uh keep it up niez!!!! saham i semakin naek ye sekarang. berkat hidup single kot.


so sekarang i move on je lahh dgn ma life. im a big bad gal uh yeahhh! once again , i tunggu la i meet sumwan yang boleh change ma life. sorry , i sendiri tak terdaya nak ubah ma life. iman i tak kuat nak melawan dugaan hawa nafsu. saia terlalu lurus bendul kesian saia kan? sekian terima kasihhh -.-
ada mata , baca. ada hati , jangan benci :")

No comments:

Post a Comment