I'm sweet as heaven, I'm hot as hell, I'm the finest girl, as you can tell. I'm a lil angel, short and sweet, don't make me mad or you'll get beat , sweety!

because you could be my last.

www.tips-fb.com
hati bercelaru. i know im still young. tapi macam aku give up nak bertukar-tukar boyfie lagik. dis time aku nak cari sumone yang aku boleh bertahan lama sampai ke anak cucu cicit if boleh. ngeh ngeh ngeh sunggoh terlajak beno mindset aku nihh dah fikir masa hadapan yang memang tak patut ku pikirin. ikikiki


aku taknak rushing. koz aku takut at the end aku akan menyesal koz baru nak sedari yang aku telah tersalah pilih. tapi dis boy tak seperti yang before. seriously instinct aku menyatakan dia bukan jenis heartbreaker. i want him to be fully n officially mine. tapi aku seboleh bolehnya taknak rushing. tapi kan tapi kan , aku takut nanti aku melepas.

jum kite flesbek. aku pernah lalui satu situasi. me wif one guy. aku syg kat dia. kami ttm( teman tapi mesra ). dia ada admit suka kat aku, tapi dia tak bawak aku kapel. macam dia malu bahh. agak lama kami berteman mesraaa n almost sampai the final moment tapi suddenly sumwan potong line dia. uhyeh brenden potong line dia. time aku kapel dengan brenden tuhh memang feeling aku kat dat boy lesap terusss. i dunno why.


n after aku break up dgn brenden, dia ada approach aku. n dia still sayang kat aku. maybe sayang sikit sikit. tapi dis time aku tak bagi dia harapan langsung . aku taknak break his heart macam dulu plus aku memang dah takdapat nak sayang dia macam dulu. dulu aku bagi dia harapan menggunung n at the end aku dah lukakan hati dia sedalam-dalamnya. kejam kan aku?


after tragedi itu memang aku tak tegur dia langsung. dia still nak kawan dengan aku. tapi i can't. aku rasa bersalah n malu. makin menebal rasa malu aku after relationship  aku wif brenden tak sampai sebulan pun. 2 weeks jer you. pergh~ n aku takut if kami berkawan , once again aku akan TERBAGI harapan palsu kat laki tuhh. baru sekarang aku sedar dalam diam aku boleh memikat hati lelaki even aku tak berniat pun. tak kusangka.





n now back to normal aku dah terbuka hati. n dat bot dat boy is namanya dirahsiakan. so aku takut apa yang aku dah buat kat ttm( teman tapi mesra) aku dulu , akan terjadi kat aku if aku melambat-lambatkan proses hubungan aku wif  ma last one nih. aku takut ada orang potong line aku. serious aku takut. anything can happen rite??

n ada one phrase salu bermain-main di mindaku.

" what you give , you get back. " n now aku dah kecut.  dun wanna lose him :/
ada mata , baca. ada hati , jangan benci :")

No comments:

Post a Comment